INTRETINERE EXPRESOARE APARATE DE CAFEA PROFESIONALE

DECALCIFIERE REVIZIE GENERALA EXPRESOARE APARATE DE CAFEA PROFESIONALE
 

Fiecare aparat espresso are nevoie de o rutină de întreținere regulată. O rutina de întreținere bun va preveni acumularea gras sus prin portfiltrului dumneavoastră și cap de grup; ajuta la prevenirea problemelor comune de mașini; și este foarte important pentru igiena și siguranța alimentelor. 
 
O rutina de întreținere simplu va asigura pe care deservesc clienții dumneavoastră cea mai bună cafea pe care poate, de fiecare și de fiecare dată. 
 
FIECARE CAFEA 
Dupa ce a facut fiecare cafea sunt cateva lucruri simple pe care trebuie să fie făcut, brațul de abur trebuie să fie șters în jos (folosiți o cârpă care este curat și este utilizat numai pentru brațul de aburi, o modalitate foarte bună de a ști care este pânză de ce este codul de culoare albastru-i, de exemplu pentru brațul abur, verde pentru banci.) 
 
Brațul de abur va avea nevoie, de asemenea, o explozie rapidă de abur înainte (de a expulza orice apă) și după (acest lucru este pentru ca orice lapte care au fost aspirate, va fi forțat să iasă cu abur), vă abur lapte. Coșul in portfiltrului dumneavoastră trebuie să fie golite și șterse sau periat curat și șefii de grup ar trebui să fie clătită cu puțină apă, pentru a curăța departe orice zaț de cafea lăsat în urmă. 
 
FIECARE ZI 
Spre sfârșitul serviciului, poarta care se oprește fluxul de fasole în lamelor polizor ar trebui să fie închise și doar se pisa fasole pe comanda, pentru a ajuta la reducerea risipei. Facem acest lucru pentru că orice cafea măcinată trebuie aruncate la sfarsitul zilei (cafea măcinată va vechi foarte repede). 
 
Boabele de cafea atunci trebuie să fie scoase din buncăr și plasat într-un container etanș și depozitate într-un loc răcoros, uscat peste noapte. 
 
Curățați temeinic buncărul (uleiuri de cafea poate construi aici), cu apa calda cu sapun si uscati-l foarte bine înainte de al pune înapoi în râșnița de cafea. Orice boabe de cafea rămase în râșnița de cafea ar trebui să fie la sol și tot cafeaua măcinată în dozator aruncată. (În cazul în cafenea face cafea cu gheață, zatul de cafea pot fi păstrate pentru a face baza de cafea rece mix mâine dimineață.) 
 
Pentru a curăța interiorul aparatului trebuie să susțină culoare ea. În primul rând aveți nevoie pentru a utiliza pensula cap de grup pentru a curăța în jurul sigiliul și pista care blochează portfiltrului dumneavoastră în capul grupului, acest lucru va elimina manual unele dintre uleiurile de cafea, precum și orice zaț de cafea. 
 
Apoi, va trebui pentru a pune un filtru orb (cel fără găuri) în portfiltrului dumneavoastră. Rulați niște apă în cap de grup în timp ce țineți portfiltrului în loc, fără blocarea l în, și să-l un pic de un jiggle, acest lucru va ajuta spala zatul de cafea vrac. 
 
Opriți apa și apoi a pus aproximativ ¼ dintr-o lingurita de cafea Clean Masina Witham lui în filtrul orb, blocați-l în cap de grup și a alerga apa timp de 5-10 secunde (apa nu ar trebui sa curga din duzele de filtrare) repeta aceasta pas de 5-10 ori, de fiecare dată rulează apa pentru între 5-10 secunde. 
 
Acest lucru este de a asigura că toate uleiurile de cafea, în mintea ta grup, au fost curățate departe. (Este foarte important pentru a curăța de pe uleiurile de cafea, la fel ca orice ulei, dacă este lăsat prea mult timp se va merge rânced. 
 
Acest ulei rânced, în cazul în care acesta nu este eliminat, se va altera aroma de fiecare cafea făcută prin intermediul aparatului.) După ce ați terminat de spate spălarea cu pulbere, lăsați apa să curgă liber din conducerea grupului de aproximativ 10 secunde și îndepărtați orice praf lăsat în filtru orb. 
 
 
Blocați portfiltrului (încă cu filtru orb) înapoi în conducerea grupului și repetați procesul de spate spălare de 10-15 ori cu apă curată, aceasta este pentru a curăța orice produs chimic lăsat în mașină. 
 
Exteriorul mașinii dumneavoastră ar trebui să fie șters în jos și tava de scurgere îndepărtat și spălat bine. Curățați orice cafea sau lapte stropi, amintindu-și de a face sub lângă șefii de grup și brațele cu aburi, de asemenea. 
 
Următorul pas este de curățare portfiltrului tau. 
 
Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a le absorbi peste noapte într-o găleată mic sau ulcioare de lapte, începând cu apă caldă și ½ o lingurita de Witham Cafeaua Clean mașină. 
 
Când faceți acest lucru aveți nevoie pentru a vă asigura că numai părțile metalice ale portfiltrului dumneavoastră sunt sub apă (în cazul în care mânerele scufunda în substanțele chimice, plastic va slăbi și în timp se va sparge și rupe). Când ai venit în a doua zi, ia grupul se ocupă de apă și curățați-le bine în apă caldă cu săpun. 
Puteți folosi lână de oțel în interiorul grupului se ocupă de a le aduce la cele mai bune lor strălucitoare (folositi NUMAI lână de oțel în interiorul grupului se ocupă, NICIODATĂ la exterior). 
 
Când ați terminat de spălat mânerele de grup, clătiți-le bine, aveți nevoie pentru a vă asigura că nu există substanțe chimice stânga pe ele (dacă le-ați folosit ulcioare de lapte pentru a absorbi mânerele din, acestea trebuie clătite foarte atent, de asemenea). În cazul în care părțile metalice ale mâner-ul grupului sunt alunecoase, există încă chimice pe ele și acestea trebuie să fie clătite și mai mult pentru a elimina toate reziduuri chimice. 
 
Ca urmare a acestui regim de curățare va însemna că vă sunt de vânzare cel mai bun cafea poți și o, masina bine întreținute și curățate vor ajuta să facă mare de cafea pentru mulți ani.