Meniu
Coșul tău

OTTIMO CAFFE

Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTIMO2
Cafea boabe profesionala OTTIMO CAFFE  Varianta GOLD - contine un procent de 50% cafea robusta si 50% cafea arabica Ambalata in pungi de aluminiu cu supapa de gazare Cand puneti alta marca de cafea in rasnita , obligatoriu trebuie reglata rasnita ..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTIMO3
Cafea boabe profesionala OTTIMO CAFFE Varianta RED - contine un procent de 80% cafea arabica si 20% cafea robusta Ambalata in butoi de aluminiu cu supapa de gazare Pretul afisat este pentru butoi de 3kg ..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTIMO1
Cafea boabe profesionala OTTIMO CAFFE  Varianta SILVER - contine un procent de 90% cafea robusta si 10% cafea arabica Ambalata in pungi de aluminiu cu supapa de gazare Cand puneti alta marca de cafea in rasnita , obligatoriu trebuie reglata rasnita ..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTIMO4
Cafea boabe profesionala OTTIMO Varianta PLATINIUM - un blend cu trei soiuri de cafele arabica O cafea foarte pretentioasa, cafe nu poate "zace " in rasnita zile intregi Ambalata in pungi de aluminiu cu supapa de gazare Cand puneti alta marca de cafea in rasnita , obligatoriu tre..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTVERONA
Cafea de specialitate proaspat prajita blend AMORE DI VERONA 250grCafea proaspat prajita de specialitate AMORE DI VERONA este un blend versatil din cafele arabice BourbonBoabe, Arabica 100%Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTBARI
Cafea de specialitate proaspat prajita blend BREZZA DI BARI 250grCafea proaspat prajita de specialitate BREZZA DI BARI este un blend versatil din cafele arabice BourbonBoabe, Arabica 100%Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa c..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTROMA
Cafea de specialitate proaspat prajita blend MATTINA DI ROMA 250grCafea proaspat prajita de specialitate MATTINA DI ROMA este un blend versatil din cafele arabice BourbonBoabe, Arabica 100%Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTCOLUMBIA
Cafea de specialitate proaspat prajita de origine GUATEMALA 250gr Boabe, Arabica 100%Cafea proaspat prajita Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa cerere poate fi macinata pentru filtru, ibric, espresso etc..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTETHIOPIA
Cafea de specialitate proaspat prajita de origine ETHIOPIA 250gr Boabe, Arabica 100%Cafea proaspat prajita Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa cerere poate fi macinata pentru filtru, ibric, espresso etc..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTGUATEMALA
Cafea de specialitate proaspat prajita de origine GUATEMALA 250gr Boabe, Arabica 100%Cafea proaspat prajita Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa cerere poate fi macinata pentru filtru, ibric, espresso etc..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTINDIA
Cafea de specialitate proaspat prajita de origine INDIA PLANTATION 250gr Boabe, Arabica 100%Cafea proaspat prajita Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa cerere poate fi macinata pentru filtru, ibric, espresso etc..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: OTTKENYA
Cafea de specialitate proaspat prajita de origine KENYA 250gr Boabe, Arabica 100%Cafea proaspat prajita Ambalata in cutie metalica vidata ce pastreaza aroma pentru o perioada lunga de timp chiar si dupa deschidereLa cerere poate fi macinata pentru filtru, ibric, espresso etc..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI01
INGREDIENTE:Scortisoara, coaja de portocala, mate, menta, lemon grass, morcov, aroma.MOD DE PREPARARE:Se pune o lingurita de ceai Cinnamon Winter (aproximativ 5g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI02
INGREDIENTE:Petale de floarea soarelui, coacaze negre, capsuni, hibiscus, mere, stafide, aroma.MOD DE PREPARARE:Se pune o lingurita de ceai Crazy November (aproximativ 7g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI03
INGREDIENTE:Ananas, Papaya, Mango, Coaja de portocale, Hibiscus, Macese, stafide, Aroma.MOD DE PREPARARE:Se pune o lingurita de ceai Hawaii Fruits (aproximativ 7g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI04
INGREDIENTE:Portocale, caise, mere, macese, coaja de portocala, hibiscus, aroma, galbenele.MODUL DE PREPARARE AL CEIULUI DE FRUCTE ORANGE FUSION:Se pune o lingurita de ceai Orange Fusion (aproximativ 7 g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI05
INGREDIENTE:Capsuni, coacaze negre, hibiscus, mere, macese, aroma.MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI DE FRUCTE SUNSHINE DREAM:Se pune o lingurita de ceai Sunshine Dream (aproximativ 7g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI06
INGREDIENTE:Coacaze negre, zmeura, hibiscus, petale de trandafir, mere, lemn dulce, macese, coacaze rosii, aroma.MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI WILD NIGHTS:Se pune o lingurita de ceai Wild Nights (aproximativ 7g) in 300 ml de apa fierbinte. Ceaiul se lasa la infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI07
INGREDIENTE:Ceai negru, aroma de bergamota.MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU EARL GREY:Se pune o lingurita de ceai negru Earl Grey in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul negru trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI08
INGREDIENTE:Ceai negru, aroma fina de vanilie si miere, bucati de ghimbir, scortisoara, cardamon, cuisoare.MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI NEGRU MASALA CHAI:Se pune o lingurita de ceai Masala Chai in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Cea..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI09
INGREDIENTE:Flori de musetel.MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI DE MUSETEL:Se pune o lingurita de flori de musetel in 150 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI10
INGREDIENTE:Ceai verde chinezesc, iasomie.MODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE CU IASOMIE:Se pune o lingurita de ceai verde cu iasomie in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult ca..
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI11
INGREDIENTE:Frunze de menta.CANTITATE 150GRMODUL DE PREPARARE AL CEAIULUI DE MENTA:Se pune o lingurita de frunze de menta in 150 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 7-8 minute...
Producător: OTTIMO CAFFE Model: CEAI12
INGREDIENTE:Ceai verde sencha chinezesc.MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI VERDE SENCHA:Se pune o lingurita de ceai verde Sencha in 300 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot dauna calitatii ceaiului). Ceaiul verde trebuie sa fie infuzat timp de 3 minute, nu mai mult caci alt..
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)