Meniu
Coșul tău

Aparat de cafea profesional integral automat Faema X60

Aparat de cafea profesional integral automat Faema X60
Nou
Aparat de cafea profesional integral automat Faema X60

Seria X de la Faema este concepută sub semnul impecabilității integrate: design impecabil, comunicare impecabilă, exploatare impecabilă. Mai presus de toate, espresso impecabil, echipamentele reușind să reproducă întocmai extracția unui espressor tradițional de bar, dimpreună cu experiența latte a celor mai iscusiți dintre barista, folosind lapte proaspăt din frigiderul atașabil. Astfel, relația de bar este reprodusă la un inegalabil nivel de autenticitate, dar într-o versiune compactă, automatizată și extrem, dar extrem de inteligentă: grație aplicației Cup4You (disponibilă în Appstore și Google play), consumatorii își pot preseta un număr impresionant de preferințe cu privire la băutura finală, echipamentele seriei X fiind capabile să le preia prin WI-FI și să le execute fără greș. Mai mult, presetările pot fi salvate și reutilizate la fiecare interacțiune.

Parametri recomandați de exploatare asigură 600 de cești impecabile pe zi, în timp ce capacitatea de exploatare (nerecomandată, dar posibilă tehnic) în condiții de anduranță ridicată pentru o perioadă de vârf este de 260 cești/oră.

Tehnologii

Telemetrie integrată

 

ART.IN.COFFEE (Artificial Intelligence platform for Coffee business)

este o platformă care permite comunicarea datelor și monitorizarea de la distanță a tuturor funcțiilor și performanțelor atât ale mașinilor tradiționale, cât și ale celor complet automate, printr-o conexiune Wi-Fi.

Milk Precision System

Sistem de spumare a laptelui și distribuirea acestuia direct în ceașcă. Este posibil să spumați laptele rece, folosind numai aer sau fierbinte, folosind abur.

Automatic Washing Cleaning (AWS)

Mașina rulează cicluri de spălare programabile pe tot parcursul zilei, folosind doar apă pentru curățare în timpul funcționării și detergenți speciali înainte de oprire.

Perfect Grinding System (PGS)

Sistem capabil să ajusteze automat măcinarea cafelei.

Smartboiler

Sistem capabil să gestioneze acumularea de energie stocată în boiler pentru a permite o alimentare maximă constantă cu abur și apă, chiar și cu utilizarea intensivă a mașinii.

Barista Drive System (BDS)

Un sistem integrat care vă ajută prin menținerea unui dialog constant între mașină și dozatorul râșniței.

Mod Ecologic

Software care permite scăderea presiunii boilerului atunci când espressorul nu este urtilizat pentru a prepara cafea pentru o perioadă semnificativă de timp.

Cup4You

CUP4YOU este o aplicație inovatoare care oferă o interacțiune unică cu gama noastră de mașini complet automate din gama X. Puteți descărca aplicația din App Store și Google Play.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie